TaunoVornanen Töitä!!

Ei leikkauksille !

 

 Olen Itsenäisyyspuolueen ehdokas Vaasan vaalipiiristä ja vaadin uutta kansanäänestystä EU:sta eroamiseksi. 

 Mitään sellaista hyvää ei Suomelle koidu EU-jäsenyydestä,että siinä kannattaisi enää roikkua. Päinvastoin, Suomi on nettomaksaja ja vuosi vuodelta velkataakkamme vain nousee ja jäsenmaksut kasvaa. Ei kai nyt Suomalaiset sen tähden veroja maksa,että ne käytettäisiin muiden maiden korruptioituneisiin rakenteisiin ja pankkipelureiden voittojen kasvattamiseen.

Nyt on aika tulla muutos ja ryhdytään tekemään työtä oman maan hyväksi,sillä tuskin esim. Saksassakaan ollaan kovasti huolissaan Suomen kansalaisista. Täällä byrogratia paisuu aivan mahdottomaksi,kun milloin minkäkin asian varjolla lisätään direktiivejä ja kieltoja. Suomi vapautui aikoinaan Ruotsin ja Venäjän ikeestä ja nyt tämä vapaa Suomi halutaan alistaa EU:n käskyläiseksi ?

Meidän täytyy myös ottaa oma raha käyttöön ja perustaa oma keskuspankki,jonka toimintaa voimme itse valvoa. Liikepankkienhan on tarkoitus vaan tehdä voittoa asiakkailleen,eikä huolehtia kansalaisten hyvinvoinnista. Oman rahan arvoa voimme itse säädellä kulloisenkin taloustilanteen mukaan.

Vapaakauppasopimuksia vastustan,joiden avulla Suomeen on helppo ulkomaalaisten suuryritysten rantautua. Jotkut voivat arvella niiden tuovan meille työtä,mutta tuskin monikaan työllistyy pidemmäksi aikaa ja kun ainut motiivi on voittojen tavoittelu,niin yritykset käyttävät halpatyövoimaa ja polkevat Suomalaisten palkat syvään kuoppaan. Jo nyt tuntuu,että kaikki kansallisomaisuutemme on myynnissä. Hädissään,tai tahallaan myydään omaisuuttamme joka takuulla tulee kostautumaan ja aiheuttamaan sen,että yhä enemmän ollaan muiden armoilla ? 

Nyt poliitikot riitelevät siitä ,että mistä pitäisi leikata ? Mitään muuta rakentavampaa ei ole tarjolla.

Pieni-ja keskisuuriin yrityksiin pitää satsata,jotka todennäköisimmin pysyvät Suomessa ja kartuttaa Suomen varallisuutta. Jos pieni yritys kaatuu,se ei vielä aiheuta katastroofia,mutta kun Nokia kaatui,niin sen seurauksena oli koko Suomi kaatua ! ( joku varmaan sanoo,"ei nokia ole kaatunut")

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

"Olen Itsenäisyyspuolueen ehdokas Vaasan vaalipiiristä...." Kuitenkin profiilissasi lukee SITOUTUMATON. Oletko IPUn vaalilistalla sitoutumattomana vai oikeinko IPUn jäsen?

Kyllä leikattavaakin löytyy valtion budjetista niin ettei se vaikuta maamme talouteen millään tavoin. Esim. kehitysapurahoista, muutamista tukirahoista jne

Toimituksen poiminnat